78079

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Vojta (89.203.176.19) --- 30. 4. 2013

Potom se nedivím, že včely se vám rojí, když musí dělat práci, kterou udělám snadněji, a ještě med udělám kvalitnější. Vše jsem popsal ve Včelařství, ale zbytečně.
Zájemce o med musím odmítat, protože mám svoje zákazníky.
S nevědomostí všichni bojujeme, ale kopírovaní zastaralých metod je normální.Toto platí pro vás:21% je povoleno jen pro vřesový
20% EU
18% Český med
Po mojí úpravě med zůstává stále v této podobě.

http://leteckaposta.cz/201119956



Vážený příteli!
Včelařím už řadu let, pečlivě sleduji kvalitu medu a vím, že je to dost
složitá záležitost. Váš článek v časopise Včelařství č.3 přináší pro mne
nový pohled na tuto problematiku.

Zde končím, ztráta času.
B.V.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 61218


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu