78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- (e-mailem) --- 24. 1. 2013
Re: Re: med - alkohol
Jsou dvě možnosti 1) nechat tak 2) stočit s kalu, nebo filtrace med totiž obsahuje velké množství, v alkoholu a jeho rostocích množství nerozpustných látek. Při svařování se tyto látky srazí a snadněji se odstraňují, důsledkem však je naprosté zničení medu.
pepan
---------- Původní zpráva ---------- Od: e-mail/=/nezadan Datum: 24. 1. 2013 Předmět: Re: med - alkohol
"pravděpodobně ho musíš svařit"
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 60174
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
| - (193.179.175.210) --- 24. 1. 2013
Re: Re: med - alkohol
Pepane, když budu chtít med se vším co v něm je, tak si ho namažu přímo na chleba, eventualně na bercák - v prvních okamžicích to štípe "jak sviňa", do rána se to krásně vyčistí, spodina je růžová, atd...., paní doktorka pak chrochtá, jak se nám to začalo pěkně hojit. Když ho, ale budu chtít do likéru, který neni sám od sebe neprůhledný a je tam jen pro zlepšení chuťových vlastností, tak vařím, protože je to nejrychlejší a nepotřebuji k tomu další suroviny, či nádobí.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 60176
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu