78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- (e-mailem) --- 5. 8. 2012
Re: chu medu
čestvě stáčený také někdy pálí. ovšem aké m j.¨záleží na tom jestli dotyčná nezná jen medy z obchodu tam se po rozehátí ta počáteční palčivost strácí je to způsobeno také tím,že některá cukry ve velké koncentraci tento počáteční pocit vyvolávají.
Pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Ale Mol?ik <e-mail/=/nezadan> > Předmět: Re: chu medu > Datum: 05.8.2012 12:00:54 > ---------------------------------------- > Já bych to tipoval, že Vám med začal kvasit, protože měl hodně vody. Když > rozmícháte lžičku medu v hrnku s vlažnou vodou a začne to jemně šumět, tak > je zkvašený. Pokud ne, tak se mýlím. Chutnal jsem různé druhy medu, ale s > žádným co by pálil na jazyku, jsem se zatím nesetkal. > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 58178
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu