78692

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 26. 1. 2012
Re: V?ela?stv?

Jednoduše se spatlé med s mletým cukram. na dostatečně hustou hmotuReceptů je přehršel i s různými přísadami. Někdo med rozpouští úplně někdo jej jen zahřeje jen tak aby se sním dalo pracovat. je to v podstatě úplně jedno. Já osobně v době nejvaší nouze včel jim naberu kilo zpastovaného medu prdnu jim ho na rámky a basta. Dnes je to jen součástí technologie těch co zimují na ještě 7 rámcích. I oddělkům dám raděj rámek s medem než bych se patlal s těstem.

Pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: fiala <fialjo/=/seznam.cz>
> Předmět: V?ela?stv?
> Datum: 25.1.2012 20:54:46
> ----------------------------------------
> Rád bych poznal víc názorů na cukromedové těsto,jeho složení a
> použití.děkuji
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 55580


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu