78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- R. Polášek (85.71.180.241) --- 25. 10. 2011
Re: ztekucovani medu
Ztekucování medu je vždycky kompromis. I když se ztekucuje nejšetrnějším možným způsobem, v komoře teplým vzduchem a použije nejnižší možná teplota, těch 45 st C. Vždycky nějaká část toho medu je delší dobu, hodiny na teplotě 45 nebo dokonce vyšší a rychle tak stárne. Takže během toho ztekucování med jakoby zestárne, řekl bych minimálně o měsíce.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 54612
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu