78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- (e-mailem) --- 24. 10. 2011
Re: ztekucov?n? medu
Normálně všechno pastuji ale jednou jsem med v mlékařské konvi postavil v chodbě na radiátor zakryl dekou za dva dny tekl. skoušel jsem i pár sklenic v troubě je tam temostat. Napřed jsem to odskoušel jen s teploměrem 12 sklenic / necelá hod.
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Boh??ek <e-mail/=/nezadan> > Předmět: ztekucov?n? medu > Datum: 24.10.2011 08:35:36 > ---------------------------------------- > Já topím žárovkama v lednici velké jako sporák. Ragulaci nemám, reguluji > právě těma žárovkama, pod kterýma musí být ventilátor pro pohyb vzduchu. > Používám trochu menší, než je v odsavači, 220V 5W. Po ztekucení dvou konví > každý příjde na to jaké žárovky použít. Vytápět box fenem zvenku, foukat > teplý vzduch dovnitř, je blbost.Zdroj tepla musí být uvnitř a dokonale > utěsněná prostora.Do lednice dám konev, zapnu dvě žárovky 100w + 60w. Po > čtyřech hodinách je v boxu 50°C,vypnu 100W žárovku a šedesátka to stačí > udržet pod padesát v pohodě. Potom už stačí jen čekat, až bude ztekuceno. > Má to jen jednu chybu. Kdo neposlechl prezidenta Klauze a nezazásobil se > silnějšíma žárovkama, tak má smůlu. > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 54594
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu