78692

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


KaJi (88.101.45.181) --- 20. 10. 2011
Re: stekucovanie medu-problem

Že nejde med rozpusti úplně, se občas stává.

Nikdy jsem nad tím nekoumal, v medu je spousta druhů cukru, tak to tak beru.

Pokud potřebuji pro některé zákazníky tekutý med v zimě, tak jsme rozehříval v konvi a stáčel přes síto. Hustý zbytek dával zvlášť. Mám ponořené síto ve stáčecí nádobě.

Ale letos šel všechen hned do sklenic a dávám si práci s gramotností zákazníků a nemám problém. ALe prodávám stále stejné klientele. Gramotný zákazník ocení kvalitu.

Naštěstí nemusím prodávat na tržišti, ale i tam bych dal lidem vybrat.
Když to dává někdo do čaje, tak proč by si nekoupil tekutý a musel se s tím patlat.

Karel

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 54499


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu