78692

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Aleš Molčík (109.183.190.13) --- 20. 10. 2011
Re: stekucovanie medu-problem

Zimní zásoby cukru se stekutit dají také na čirý "med". Já je tavím ve slunečním tavidle ve starém díle. Ale vyzkoušejte Gusto vzít jednu sklenici a trochu víc ji přitopit. Např. klasicky v hrnci s vodou na vařiči. Pokud se to nerozpustí, tak to bude něco jiného než zkrystalizovaný med.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 54497


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
gusto (195.168.227.167) --- 20. 10. 2011
Re: stekucovanie medu-problem

Alesi,skusali sme pohar vo vode cca 80C,ta spodna vrstvicka sa nerozpustila..co sa mi zdalo zvlastne..konzistenciu to ma ako jemne pieskovy med,chuti to uplne normalne,ako zvysna cast medu...

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 54504


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu