78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- (e-mailem) --- 28. 6. 2011
Re: Medovina
Telota u kvašní medoviny má být až 25°C Ro výrobu jakých koliv zázvasů je teplota to nejdůležitější.Doma i těsto na buchty by jsi nedal do takové zimy.
Pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Martin ?ern? <ustec/=/post.cz> > Předmět: Medovina > Datum: 27.6.2011 22:39:18 > ---------------------------------------- > Dobrý den pánové, na 40 litrů roztoku o cukenatosti 29 na medovinu jsem > použil 8gr. hluboce prokvášejících kvasinek Schimansky se stejným > množstvím živné soli. Živnou sůl jsem rozmíchal v příslušném množství vody, > vlil do demižonu, rozmíchal kvasinky a vlil do demižonu a umístil do > místnosti, kde se pohybuje teplota od 16°C do 18°C. Roztok stále nekvasí. > Můžete mi poradit, kde jsem udělal chybu? > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 52939
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu