78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- Jan Cervenka (e-mailem) --- 12. 6. 2011
Re: Medovina zastudena
Dne Sunday 12 of June 2011 17:32:39 Stonjek napsal(a):
> cukernatost v tom je celý ten zádrhel. Jäko náhrada části vody je velmi > dobrý, neboť zvyšuje potřebnou kyselost přírodně, a silně zvyšujete > intenzitu kvašení, nepotřebujete téměř živnou sůl a medovina se podstatně > rychleji odkalí stačí vyzkoušet!!! Zdraví R. Stonjek
Dobry den,
kolik to je asi procentuelne ? 10, 20, 50 % ?
Dekuji.
--
S pozdravem
Jan Cervenka
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 52725
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu