78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- (e-mailem) --- 11. 6. 2011
Re: Medovina zastudena
Tak to zahoď a začni znovu.
Pepan > ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Radek <radek.gerberg/=/quick.cz> > Předmět: Re: Medovina zastudena > Datum: 11.6.2011 08:43:40 > ---------------------------------------- > Prosím Vás, můžete mě poradit? > Letos jsem chtěl poprvé vyzkoušet výrobu medoviny, a koupil jsem si Dolské > hluboko-prokvášející kvasinky. Podle návodu jsem připravil zákvas, a dnes > ráno po jeho kontrole zjišťuji, že asi nekvasí, ale na jeho povrchu se > vytváří plíseň. Je to normální proces, nebo je někde chyba?? > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 52721
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu