78692

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Laik (89.190.52.88) --- 24. 5. 2010
cukr

Dobrý den, je to asi blbost, ale chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví, jakého původu je vanilkový cukr a jestli by případně včelkám ublížil ?
Děkuji .

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 44622


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
(e-mailem) --- 24. 5. 2010
Re: cukr

Je to klasický řepný cukr ochucený syntetickým vanilinem

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Laik <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: cukr
> Datum: 24.5.2010 18:39:31
> ----------------------------------------
> Dobrý den, je to asi blbost, ale chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví,
> jakého původu je vanilkový cukr a jestli by případně včelkám ublížil ?
> Děkuji .
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 44623


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu