78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
| - Gustimilián Pazderka (e-mailem) --- 18. 4. 2010
Re: P.K.
Ano, ale vzhledem ke všeobecné probádanosti této větve o přidatných látkách v krmivech ve včelařství, jde o velmi složitý mechanismus. Nelze to odřečnit jednoduše, protože to v podstatě nikoho nezajímá. Obsah a složení potravy má v souvislostech vliv i na patogenní bakterie typu B.l.l, B.a, M.p atd. a opravdu to jde tématicky do kategorie nezáživné pro laickou veřejnost, podobně jako např. aplikace kyseliny šťavelové proti VD, význam obměny včelího díla, dezinfekce a profylaxe ve včelařství. Promiňte, ale připadám si divně při vysvětlování takových základních vědomostí. Pokud by byl nějaký problém s vyhledáním zdrojů informací okolo tohoto, tak s tím Vám rád pomůžu.
_gp_ ......... 2010/4/18 Josef Křapka <josef.krapka/=/volny.cz>: >>Co se týká bodavosti, mám dokonce letos pár amatérských poznatků, které mi > potvrdily, že bodavost se dá velmi razantně zvýšit nebo i snížit přes > potravní řetězec.< > ------------------------------------------------------------ > Je možno blíže vysvětlit? > JK
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 43483
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu