78697
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- (e-mailem) --- 19. 3. 2010
Re: cukr
Ty určitě pocázíš z Topolánkova :-D
Pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: R. Pol?ek <e-mail/=/nezadan> > Předmět: Re: cukr > Datum: 19.3.2010 10:52:27 > ---------------------------------------- > "Pouhe likvidovani konkurence." > Ještě se do toho musí zahrnout umělá celní bariéra na hranicích EU..... > Protože cukrová třtina roste na plantážích víceméně sama na rozdíl od > cukrové řepy, šťáva z cukrové třtiny obsahuje víc cukru a neobsahuje > obtížně oddělitelné škodlivé příměsi jako šťáva z cukrové řepy. Takže > výroba cukru v tropech z cukrové třtiny je jaksi sama od sebe potencionálně > mnohem levnější než u nás z cukrové řepy. > Podobné vychází produkce palmového oleje v porovnání s olejem > řepkovým...... > Otázka je, jestli nebylo lepší už dávno uvolnit celní bariéry, nechat > cukrovarnictví z cukrové řepy v celé EU zkrachovat jako odvětví kompletně a > nesladit a nekrmit třtinovým cukrem....Než podporovat dotacemi a cly různé > konkurenční tanečky vedle propasti jednotlivých cukrovarnických evropských > firem.... > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 42562
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu