78432
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- Radim Polá?ek (e-mailem) --- 24. 5. 2009
Re: bily med
Takhle krystalizuje každý světlý květový rychlekrystalizující, tedy s velkým obsahem glukózy a malým fruktózy, med. Typicky med třeba z z řepky, ovocných stromů, divokých malin... Když se navíc mezi vytáčenými plásty objeví nějaký zbytek zkrystalovaných zimních zásob nebo loňského medu a dodá do vytáčeného medu jemné krystalky tuhých cukrů, které zapůsobí jako krystalizační centra, krystalizace se ještě zrychlí a vzniknou v celé hmotě medu jemné bílé krystaly.
R. Polášek ----- Original Message ----- From: "HonzaP." <e-mail/=/nezadan.iol.cz> To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Sunday, May 24, 2009 9:36 AM Subject: bily med
> Mel bych na vas takovy dotaz. Vytocil jsem med a on me po tydnu zacal > belat. Co znamena, kdyz me zbela med. Ten co jsem mel v misce s vicky je uz > zatuhlej a uplne bilej jako papir. Zadnym pastovani jsem nedal. Vim, ze > dedoj obcas taky zbelal, ale me se to nestalo a tak jsem se o to nikdy > nezajimal. Ted uz se neni koho zeptat a na internetu to nejak nemuzu najit.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 35830
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu