78083

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


konales (84.21.118.135) --- 7. 10. 2008
Cukr za 11,50

p.k.-když ti to nekrystalizuje,včely ti tam přidaly cukr.Pak med špatně krystalizuje,stím bych se nechlubil.Mimo akát a pod.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 31904


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
p.k. (213.192.19.26) --- 7. 10. 2008
Re: Cukr za 11,50

akát byl ,včely měly možnost měnit stromy ,kolísalo počasí tak u potoka byly dřív než ve vsi a ty zastíněné v lesním zápoji je následovaly,200 m n.m. - u moravy,pak sem odjel do švédska tak jestli někde nasbíraly cukr,asi na poli z řepou a ještě mi nic neřekly mrchy.....

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 31906


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
(e-mailem) --- 7. 10. 2008
Re:Cukr za 11,50

To bych taky netvrdil letos poprvé jsem vytočil při shazování medníků pár kilo medu jasně červené barvy dodnes nezkrystalizoval a je velmi lahodné chuti a podle té barvy asi z cukru nebude

Pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: konales <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Cukr za 11,50
> Datum: 07.10.2008 09:20:40
> ----------------------------------------
> p.k.-když ti to nekrystalizuje,včely ti tam přidaly cukr.Pak med špatně
> krystalizuje,stím bych se nechlubil.Mimo akát a pod.
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 31911


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu