76619

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radim Polá?ek (e-mailem) --- 7. 4. 2008
Re: Přelévání medu

No, dobrým slovem ten med nezměkne a jakýkoliv jiný způsob vyžaduje vždycky
nějaké investice.

R. Polášek

----- Original Message -----
From: "Stonjek" <e-mail/=/nezadan.iol.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Monday, April 07, 2008 8:18 AM
Subject: Přelévání medu


> Díky všem za rady, i když použitelnost velmi mizerná. Předpokládal jsem,
> že GP napíše udělej to tak a tak a v neděli si přijeď pro dva sudy. Určitě
> bychom si plácli. No a mezitím volal včelař znedaleka a nabízí mi med v
> láhvích za velmi dobrou cenu. Skutečně se mi jedná pouze o udržení
> zákazníků. Děkuji Sršáňovi za radu sice brutálně primitivní ale jak to
> často bývá geniální. Budi li někdy stát před podobným problémem určitě tak
> budu postupovat. Zdraví R. Stonjek

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 28792


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu