76155

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radim Polá?ek (e-mailem) --- 8. 6. 2007
Re: cukr, medovina

Asi ano, zákvas musí viditelně kvasit, bublinky stoupat nahoru a v uzavřené
flašce dělat tlak.

R. Polášek

----- Original Message -----
From: "Michal" <e-mail/=/nezadan.iol.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Friday, June 08, 2007 1:36 PM
Subject: cukr, medovina


> Tak to sem mel asi spatne vytvoreny zakvas a spatne to prekvasilo.Tomu
bych
> se moc nedivil, on mi ten zakvas pripadl takovy divne kalny a na hladine
se
> tvoril nejaky divny belavy skraloup. Delal jsem to poprvi, tak sem nevedel
> jestli je to u techto kvasinek normalni.. Skraloup sem obral a zbytek
nalil
> po 3 dnech do roztoku s medem, cukrem a vodou. I kdyz prvni tyden to
celkem
> kvasilo, ale pak to prestalo..

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 23166


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu