76610

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radim Polášek (e-mailem) --- 21. 8. 2006
Re: Uchovavani vosku

No když rozpouštět vosk s vodou, tak zahřívat mírně a po začátku varu
ztlumit. Nečistoty ze spodku voskového koláče oškrábat, nechat vyschnout a
pak třeba znovu roztavit bez vody třeba v tom slunečním tavidle.

R. Polášek

----- Original Message -----
From: "m" <e-mail/=/nezadan.iol.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Monday, August 21, 2006 10:34 AM
Subject: Re: Uchovavani vosku


> > takže s tím varem nebo větším mícháním roztaveneho vosku s vodou
opatrně.
>
> Nejspíše tedy budu muset přejít na čisté tavení sluncem.
> Co v tom vosku vlastně plesniví? Nějaké proteiny?

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 18383


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu