78681
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- Radim Polášek (e-mailem) --- 1. 8. 2006
Re: cukernatění medu
Řepkový a některé jiné květové medy často takhle rychle cukernatí. Není to žádný ukazatel porušení medu, jen naznačuje převahu hroznového cukru nad cukrem ovocným. Pokud med ještě není úplně ztuhlý, doporučuji medem párkrát zamíchat, případně přemístit ze sklenice do sklenice. Ztuhnutí nakonec nebude tak "totální", med se bude líp nabírat a rychleji rozpouštět.
R. Polášek
----- Original Message ----- From: "tereza" <> To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Tuesday, August 01, 2006 8:36 PM Subject: cukernatění medu
> Chtěla bych se zeptat,jestli je v pořádku když med zcukernatí do 14 dnů.Med > je místy úplně bílý.Děkuji za odpověď. Tereza Š.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 17854
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu