78079

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


kozlík (194.212.232.6) --- 7. 6. 2006
Re: Pohanka

prý je z toho tmavý med, ale někdo tvrdí, že je prý cítit-smrdí, ale je to jedna paní povídala a sám jsem to nezažil.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 16899


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Michal Pol (e-mailem) --- 7. 6. 2006
Re: Pohanka

> prý je z toho tmavý med, ale někdo tvrdí, že je prý cítit-smrdí, ale je to
> jedna paní povídala a sám jsem to nezažil.

Jde mi spíše o to, kdy a jak dlouho kvete (500m.n.m.), jaké jsou výnosy,
jestli ho prodáváte (čistý nebo ve směsi), nebo na něm zimujete, jaký je o
něj zájem. O tom, že "smrdí" vím, ale neberu to jako velkou nevýhodu. Má
údajně specifické léčebné účinky.


mp

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 16900


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

      
164410 (193.165.77.29) --- 7. 6. 2006
Re: Pohanka

Uz se tady o tom jednou psalo, smrdi jako z prasecaku.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 16901


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

         
P.K. (195.39.10.34) --- 7. 6. 2006
Re: Pohanka

med je tmavý,ale do barvy medovice má daleko...
je jak přeslazený s charakteristickou vůní....
cukernatí,po rozpuštění jsou v něm rosolovité částečky,které jdou rozmíchat
pro mě osobně do čaje dobrý,ale na surovo na chleba bych si ho nedal,snůška je to velmi dobrá

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 16908


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu