78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- jan.jindra (84.244.103.226) --- 7. 11. 2005
Re: med
> čistě teoreticky jaký med je nejvhodnější na slazení a jaký pro přímou konzumaci?
Častá otázka kterou pokládá zákazník při koupi medu.
Zřejmě neexistuje jednoznačná odpověď nebo snad ano?
Mě se na to občas taky někdo zeptá a já mu odpovím otázkou:
Z které potraviny člověk získá nejvíce vitamínu C - je to z brambor, ač mají vitamínu málo jejich spotřeba je veliká. Proto nejlepší med je ten, kterého sníte nejvíce. Obecně myslím, že do čaje a do kafe je nejlepší květový a na chleba krémový. Medovicový v čaji způsobuje nevzhledný zákal, ale po lžičkách nemá chybu. Pro zamíchání do pálenky je to celkem jedno, protože to chutná a kudy to teče tudy to léčí. Nejvhodnější je k tomu použít medovec.
Honza
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 12992
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu