78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- pan Josef Menšík (e-mailem) --- 24. 10. 2005
Re: Medovec
už tě vidím jak si př. NAPOLEONEM nebo MEDOVCEM mažeš kolena zevně já tedy rozhodně zevnitř je to mnohem zábavnější
pepan
----- Original Message ----- From: "Jan Cervenka" <witko-comp/=/volny.cz> To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Monday, October 24, 2005 2:45 PM Subject: Re: Medovec
Dne pondělí 24 října 2005 10:46 Martin Černý napsal(a): > Takže pokud to chápu dobře, stačí pouze nechat překvasit bouřlivým kvašení, > nechat vyčeřit a může se pálit?Nemusí se před pálením medovina vyzrát? > Martin
Dobry den, nejsem zas takovy znalec vyroby alkoholu, ale recept na "Medovec" v puvodnim zneni byl de fakto recept na vyrobu samogonu (ukr. samohonu) - domaci palenky, tedy vezmete cukr, vodu, drozdi (ne dolske kvasnice, ale drozdi co se dava do peciva) , v tomto pripade se cast cukru nahradila medem , nechate to zkvasit a prepalite. Nevyrabite medovinu, ale surovinu na palenku. Jestli se to v obdobi mezi dokvasenim a palenim nejak zvlast filtruje netusim. Vesmes tekutiny s obsahem vice nez 15% alkoholu pouzivam pouze zevne.
Honza
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 12802
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu