78692

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radim Polášek (e-mailem) --- 17. 6. 2005
Re: Rychla krystalizace medu - hořčice

Řepka, hořčice, ohnice a brukvovitá zelenina jsou blízcí příbuzní a květy
mají téměř stejné. Med bude taky čistý podobný. Ale nyní by k němu mohly
přimíchat lípu nebo medovici a ty ve směsi s řepkovým chutnají výborně.

R. Polášek

----- Original Message -----
From: "jarda - začátečník" <e-mail/=/nezadan.iol.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Thursday, June 16, 2005 12:05 PM
Subject: Rychla krystalizace medu - hořčice


> Začala mi za barákem kvést hořčice, krystalizuje stejně rychle jako řepka?
> Nebo mám trochu více času na vytáčení??
>
> Díky Jarda

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 10945


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu