78692

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


(e-mailem) --- 14. 6. 2005
Antwort: Vytáčení studeného medu


vyklzy su vyborna vec, len nesmie byt plod v medniku. Vytacanie studeneho
medu nie je problem, len v medarni musi byt aspon 25 stupnov, alebo musia
ist nastavky s plastami pred vytycanim do termokomory.

Matej




Josef Šamalík
<josef.samalik/=/ An: vcely/=/v.or.cz
seznam.cz> Kopie:
Thema: Vytáčení studeného medu
07.06.2005
17:00
Bitte antworten
an "Vcelarska
konference"






A ještě jedna otázka:

jaké máte zkušenosti s vytáčením studeného medu? Např. při použití výkluzů,
nebo pokud med odeberete a vytáčíte až druhý den? Co na to panenské dílo?

jose
____________________________________________________________
http://www.listicka.cz




Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 10882


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu