78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- lokvenc.petr (e-mailem) --- 10. 6. 2005
Re:
Krystalizace je skutečně přirozenou vlastností medu a to, že krystalizuje například znamená, že nebyl znehodnocen nešetrným přehřátím při opětovném ztekucování. Pouze doba krystalizace se velmi liší - některý třebas již za 10 dní a zmíněný akátový třebas až dlouho po roce. S pozdravem Petr
----- Original Message ----- From: "Ales" <e-mail/=/nezadan.volny.cz> To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Friday, June 10, 2005 4:49 PM
> Pekny den, chci se zeptat zda muzu pri prodeji medu pouzit na letak tuto > vetu: "Nebojte se zkrystalizovaného medu každý med zkrystalizuje, je to > záruka jeho pravosti." Jde mi o to zda je to skutecne tak, abych neklamal > zakazniky. diky > >
-- Odchozí zpráva neobsahuje viry. Zkontrolováno Antivirovým systémem AVG. Verze: 7.0.323 / Virová báze: 267.6.6 - datum vydání: 8.6.2005
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 10834
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu