78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.
Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma".
V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...",
která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku.
Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)
Zběžné zobrazeníArchiv Včelařské konference
- Gala, Martin (e-mailem) --- 12. 5. 2005
Pastovaný med
Zdravím přátelé, Chtěl jsem se zeptat, jakým způsobem se vyrábí pastovaný med. Lidé v mém okolí si jej často žádají. Zárove%n mě zajímají všechny vychytávky okolo (vylepšená receptura atd.) Díky.
*** Disclaimer *** The information contained in this e-mail is intended solely for the addressee. Access to this e-mail by anyone else is unauthorized. If you are not the intended recipient, any form of disclosure, reproduction, distribution or any action taken or refrained from in reliance on it, is prohibited and may be unlawful. Please notify the sender immediately.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 10287
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
| - pan Josef Menšík (e-mailem) --- 12. 5. 2005
Re: Pastovaný med
Pr představu v malém stačí do mlékárenské konve nalít do 2/3 med a jkmile se začne kalit konev položit a několikrát za den jí pootočit v medu tak vzniká mnohem větší množství drobounkých krystalů.
Pepan
----- Original Message ----- From: "Gala, Martin" <Martin.Gala/=/flabeg.com> To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Thursday, May 12, 2005 8:15 AM Subject: Pastovaný med
Zdravím přátelé, Chtěl jsem se zeptat, jakým způsobem se vyrábí pastovaný med. Lidé v mém okolí si jej často žádají. Zárove%n mě zajímají všechny vychytávky okolo (vylepšená receptura atd.) Díky.
*** Disclaimer *** The information contained in this e-mail is intended solely for the addressee. Access to this e-mail by anyone else is unauthorized. If you are not the intended recipient, any form of disclosure, reproduction, distribution or any action taken or refrained from in reliance on it, is prohibited and may be unlawful. Please notify the sender immediately.
__________ Informace od NOD32 1.1086 (20050502) __________
Tato zprava byla proverena antivirovym systemem NOD32. http://www.nod32.cz
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 10288
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
| - Radek HUBAČ (e-mailem) --- 12. 5. 2005
RE: Pastovaný med
V jednom z lonskych cisel jsem o tom psal velmi podrobne Ahoj RAdek
-----Original Message----- From: Gala, Martin [mailto:Martin.Gala/=/flabeg.com] Sent: Thursday, May 12, 2005 8:16 AM To: Vcelarska konference Subject: Pastovaný med
Zdravím přátelé, Chtěl jsem se zeptat, jakým způsobem se vyrábí pastovaný med. Lidé v mém okolí si jej často žádají. Zárove%n mě zajímají všechny vychytávky okolo (vylepšená receptura atd.) Díky.
*** Disclaimer *** The information contained in this e-mail is intended solely for the addressee. Access to this e-mail by anyone else is unauthorized. If you are not the intended recipient, any form of disclosure, reproduction, distribution or any action taken or refrained from in reliance on it, is prohibited and may be unlawful. Please notify the sender immediately.
__________ Informace od NOD32 1.1094 (20050512) __________
Tato zprava byla proverena antivirovym systemem NOD32. http://www.nod32.cz
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 10294
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu