78161

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Tomáš Ustohal (195.39.85.146) --- 18. 2. 2005
Re: dotaz z 17.2.05 cukr - Globus (8752)

Tímto problémem jsem se také zabýval.Ptal jsem se přímo v cukrovaru a bylo mi odpovězeno, že polobílý cukr je plně rafinovaný.Jeho neúplná bělost je prý způsobena výrobou ke konci sezony, kdy již cukrovar není schopen vyrobit plně bílý cukr.
Tomáš.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 8757


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:venouch - pridavani matek
Předchozí:M.Osusky - Antwort: dotaz z 17.2.05 cukr - Globus


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu