78493

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



jarda - začátečník (193.179.220.253) --- 16. 2. 2005
cukr - Glogus

lze tedy říci?
1. afinovaný cukt neprošel vápněním, není tedy čistě bíly (tedy na obalu ve kterém je cukr balený je uvedeno polobílý)
2. rafinovaný cukr vápněním prošel a je bílý (na obalu cukru je uvedeno bílý cukr)

Lze to tedy takto chápat???
Děkuji

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 8717


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Vhájek - Re: cukr
Předchozí:G.Pazderka - Re: cukr - Glogus






Klikněte sem pro nápovědu