78125

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Dušan --- 3. 2. 2005
Re: obsah alkoholu v medovině (8407) (8408) (8409) (8411) (8412) (8422) (8498) (8499) (8500) (8502) (8507)

Túto sezónu som s dobrými výsledkami použil chladnomilné hlbokoprekvášajúce kvasinky zakúpené v špecializovanom obchode s vinárskymi potrebami(doporučená teplota kvasenia nad 14 st. C - v skutočnosti bola aj 12 st. C). Búrlivé kvasenie malo nádherný priebeh - šumenie šampanského bez tvorby peny. Odpadli mi problémy s dodržiavaním teploty. Obsah alkoholu je aj pri degustácii cítiť, že je vyšší (potvrdené meraním hustoty).

Dušan.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 8509


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:pepa raska - Re: V?ela?i by m?li usilovat o to, co maj? Vina?i - v?hledy
Předchozí:Sedli - Pohon k medometu


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu