78143

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Nezbeda Martin ( alias NezMar ) --- 2. 2. 2005
Re: obsah alkoholu v medovině (8407) (8408) (8409) (8411) (8412) (8422) (8498) (8499) (8500)

Právě ten problém řeším - vyčítám si, že jsem nezajistil dost vysokou
teplotu.
Ale i když jsem vyráběl kvas tak se mi nechtěl rozjet i když byl v
laboratorním
termostatu. Tak to chci napravit nějakými obyčejnými kvasinkami.
uvídíme ...
a co vy ?



> V podstatě máš pravdu, kdyby kvasinky pracovaly se 100% účinností. Žel
> poslední dobou mám k Dolským kvasinkám silné výhrady, roztok nijak výrazně
> nebublá a konečný výsledek je hodně sladký a alkoholu je málo. Kdyby se
> jednalo jen o mě tak si řeknu že umím ..., ale děje se tak i u mých
> známých
> a tak nevím co si o tom myslet. To i obyč. droždí vyrobilo v dřívějších
> pokusech víc stupňů. Jaký je váš názor??? Zdraví R. Stonjek
>
>
> --
> Příchozí zpráva neobsahuje viry.
> Zkontrolovßno Antivirovým systémem AVG.
> Verze: 7.0.289 / Virová báze: 265.8.2 - datum vydání: 28.1.2005
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 8502


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Eman - Re: V?ela?i by m?li usilovat o to, co maj? Vina?i - v?hledy
Předchozí:HUBAČ Radek - Re: V?ela?i by m?li usilovat o to, co maj? Vina?i - v?hledy


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu