78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (91.221.212.219) --- 20. 12. 2023
Re: Označeni medu (77706) (77707) (77708) (77710) (77711)
No dobře, ale i když těmi chemicko-potravinářskými postupy dostanou nakonec ten laboratorně ,,čistý med" , tak pořád je to na počátku buďto primitivní metodou 90% cukr zakrmený přes včely, nebo to ani včelu nevidělo a tento nemed vyrábí přímo ve fabrice z nějakého škrobu z brambor, z kukuřice, z rýže nebo z čeho? Pak ho upraví přesně podle toho, aby laboratorně prošel a vykazoval parametry ,,čistého" medu?
No a český včelař s kvalitním medem od včel by neprošel, bo ho má řídký, bo snůšku propršelo a bylo vlhko a zima.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 77712
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu