78694
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- gupa (93.92.52.23) --- 21. 12. 2022
Re: Margarín (76453)
To jako fakt někdo konzumuje? <
Celé národy, aj ty, ale nevíš otom. Od tuků na pečení a vaření kdy si dáš někde oběd, třeba, nebo buchtu (hera). Přes zákusky, třeba šlehačku do kávy, až k náplni oplatků a sušenek, řezů, konče třeba zmrzlinou nebo nanukem. Tukový (kvasný) průmysl je opravdu průmysl, který začíná hnojením, osevem, ochranou, opylením, sklizní ..... olejnin (nejen) z kterých se většina margarinu vyrábí.
Až tak žeby někdo nevěděl co vše se dělá z olejů a vosků a spokojeně si žil.
A včelí vosk je stravitelný, ale po úpravě. Stravitelný je třeba i parafin s kterým se impregnují nástravky, ale také po úpravě. CO jsem četl, tak se tím krmil a možná někde krmí dobytek.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 76454
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu