78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- R. Polášek (90.178.51.173) --- 29. 5. 2020
Re: fnukalové (74172) (74173) (74174) (74177) (74179)
JosPr: To jsem taky kdysi dělal, když jsem ještě měl kočovný včelín a med z řepky.
Některé tmavé medy měly výraznější, ale nic moc chuť, smíchány cca půl napůl s řepkovým medem s ostřejší chutí se to nějak dohromady doplnilo a stalo se výrazně chutnější.
U řepkového medu pak platilo, že pro jeho zpracování, tady přelití do pětikilových flašek od okurek, ve kterých jsme tehdy mešd skladovali dlouhodobě, se nesmí spěchat. Jak se přelil v době, kdy začínal tuhnout, ale ještě to šlo, obvykle zůstal už měkký i v té flašce. To bylo tehdy takové "přírodní" pastování.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 74182
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu