78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Gusto (195.168.228.54) --- 6. 7. 2018
Re: cukernatění medu (71878)
Med ktorý ste kupovala predtým,bol s najväčšou pravdepodobnosťou poškodený spracovaním pri vysokej teplote,následkom čoho si udržal dlhodobo tekutú konzistenciu..teraz máte svoj kvalitný surový med,ktorý vám nescukornatel,ale skryštalizoval..tak ako sa na kvalitný med patrí..(samozrejme sú aj výnimky,ako napr agátový,ktorý vám kryštalizovať nebude)
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 71879
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu