78692

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Gusto (195.168.228.54) --- 6. 7. 2018
Re: cukernatění medu (71878)

Med ktorý ste kupovala predtým,bol s najväčšou pravdepodobnosťou poškodený spracovaním pri vysokej teplote,následkom čoho si udržal dlhodobo tekutú konzistenciu..teraz máte svoj kvalitný surový med,ktorý vám nescukornatel,ale skryštalizoval..tak ako sa na kvalitný med patrí..(samozrejme sú aj výnimky,ako napr agátový,ktorý vám kryštalizovať nebude)

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 71879


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:diskuter - to je rok
Předchozí:Helena - cukernatění medu


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu