78154

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Helena (88.81.93.227) --- 6. 7. 2018
cukernatění medu

Vytočili jsme bez problémů náš první med 28.5.2018. Po 3 týdnech začal cukernatět. Uskladnili jsme dle rad v chladné spíži v temnu. Dříve jsem kupovala med a uskladňovala jej úspěšně bez cukernatění při pokojové teplotě, v obýváku nebo kuchyni na skříni. Co je správné?
Děkuji za odpověď, Helena

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 71878


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Gusto - Re: cukernatění medu
Předchozí:Gusto - Re: SnĹŻĹĄka






Klikněte sem pro nápovědu