78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- R. Polášek (85.71.180.241) --- 5. 12. 2016
Re: KvasĂcĂ med (69472)
Vlastně ano, to jsem si neuvědomil, že při vyvařování se do vody dostává i barvivo a příchuť z košilek a z výtrusů včelích larev uzavřených mezi těmi košilkami.
Takže opravuji, sladina z vyvařování vosku, mimo stoprocentně panenského, se na medovinu nehodí.
Možná by se hodila sladina z melecitózních nebo zkrystalizovaných zásob, vyloužená ze světlejších plástů nebo z drtě ze světlejších oškrábaných plástů, ale výhradně vyloužená za studena.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 69476
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu