78692

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Kristl Pavel --- 17. 8. 2004
RE: Medovina

Ta doba je orientační a souvisí s teplotou, čím vyšší, tím rychlejší vykvašení. Jestli už nejdou bublinky, klidně to přetoč.
Pavel

> V návodu píší, že první kvašení 5 až 6
> týdnů. Mě
> přestala bouřlivě kvasit po necelých 4. Kvasím v boxu v
> teplotě okolo 28
> stupňů. Mám už jí stočit a nebo dodržet danou dobu.
> Děkuji mirek
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 6863


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Petr Mikšovský - Zralé hrušky a jiné ovoce
Předchozí:Antonín Podhájecký - Re: Medovina






Klikněte sem pro nápovědu