78214

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



R. Pol�ek (85.71.180.241) --- 31. 3. 2016
Re: valter (68468)

"otázkou je zda nedošlo ke slezovatění. je to onemocnění kdy to velmi málo
kvasí a je stále mléčně zabarvené, tekutina je na omak mazlavá.
Náprava se provede převařením doplněním cukrů a živné soli a přidá se znovu
zákvas.
pepan"
a.
A po dobu, co se to bude převařovat, je třeba původní demižón důkladně vymýt, sliz ulpívá na skle a pořádně desinfikovat.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 68472


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Petr Baudis - Re: Spam
Předchozí:Potu?ník Václav - Zakvas


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu