78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Pavel (82.142.70.233) --- 7. 9. 2015
Re: cukrovy sirup (67214)
Osobně bych to neriskoval... Když si uvědomíte, že med dokáže začít kvasit, i když to je více než 80%-ní cukerný roztok, a tady máte roztok cca 60%-ní. Navíc i když třeba nezkvasí, za ty 2 měsíce to "zeslizovatí" a včely se vám akorát pěkně po..rou... Bude to hodně záviset i na skladovacích podmínkách...
Jinak si myslím, že rozpustit cukr ve vroucí vodě nebezpečné není, spíše by vám to asi pomohlo - protože by to zlikvidovalo kvasinky a další breberky a mělo by to tak oddálit výše uvedené,
Můj osobní názor...
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 67216
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu