78082

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



BlaĹžena DvoĹ?ĂĄkovĂĄ (e-mailem) --- 9. 8. 2015
Re: zcukernatÄ?lĂ­ med

Med v první řadě necukernatí , ale krystalizuje. Některý dříve ) příklad
řepka i do týdne. POKUD JE PANČOVANY CUKREM TAK NEKRYSTALIZUJE POKUD TAM
NENI JINÝ Záleží na poměru cukrů glukozy a froktozy aj. Zadejte si
krystalizaci medu do počítače a máte to na hodinu čtení. Standa.


---------- Původní zpráva ----------

Od: Josef <hyscata/=/seznam.cz>

Komu: Včelařský mailing list <vcely/=/v.or.cz>

Datum: 9. 8. 2015 9:57:00

Předmět: Re: zcukernatělí med


"Dobrý den Vážení,nejsem včelař,ale měl bych na Vás dotaz.Přu se

sousedem,jestli je dobře,že med za nějakou dobu zcukernatí,včelař asi

dokrmuje cukrem,a nebo má dobrý med nezcukernatět ??? tzv.čistý med bez

přidání cukru. Děkuji za Vaši odbornou odpovědˇa přeji hezký den"

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 67137


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:R. Polďż˝ek - Re: zcukernatělí med
Předchozí:lokvenc.petr - Re: zcukernatělí med






Klikněte sem pro nápovědu