78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Emanuel Vesely --- 9. 7. 2004
Re: Kvaení medu (6511) (6512) (6514) (6515) (6519)
> rozvedení teplého vzduchu od žárovky v boxu.
> Já sám jsem vyráběl medovinu v zimě, demižony jsem měl
> "nalepené" na ústředním topení a z druhé strany izolované
> polystyrenovou deskou. Nebylo to ideální, rodina trpěla horkem,
> ale medovina se povedla.
>
> A ještě jeden faktor má podle mne vliv na rychlost kvašení - čím
> sladší je roztok medoviny, tím pomalejší je kvašení.
Tak nějak jsem to tušil. Nakopli jste mě a jdu to řešit.
Shrnul bych to: teplota, hustota a složení roztoku (různé antibakteriální látky). Díky
Eman
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 6521
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu