78143

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



(e-mailem) --- 8. 11. 2014
Re:

A dělals někdy na kampaní,: Já ano. U saturací.


Pepan

---------- Původní zpráva ----------

Od: stanislavpe/=/atlas.cz
Komu: Včelařský mailing list <vcely/=/v.or.cz>
Datum: 7. 11. 2014 21:07:39
Předmět: Re:

"Tak k tomu cukru. Je cukr rafinovaný býlý, afinovaný lehce hnědý a
nerafinovaný hnědý až tmavě hnědý, oba obsahují zbytky melasy. Rozdíl je
pouze ve stupni rafinace. Afinovaný cukr se dal kdysi sehnat ve
třicetikilových pytlích. Krmil jsem s ním a bylo vše v pohodě a byl o
třetinu levnější. Dnes je v obchodech pouze kvalitní rafinovaný cukr jak
řepný, tak třtinový, ale žádný rozdíl mezi nimi není. Řepný cukr má hnědý
odstín a třtinový nazelenalý. A úvaha o tom, že v balení cukru je také jen
900 gr. cukru, proč když se s tím setkáte nejdete reklamovat? Já jsem se s
tím nestetkal. I ze zmrzlé cukrové řepy se vyrábí kvalitní cukr, mráz na to
nemá vliv."

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 65076


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující: - Re: Varidol- poÄ?et kapek
Předchozí:stanislavpe - Re:






Klikněte sem pro nápovědu