78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 7. 2. 2014
Re:
Způsobuje to špatné zpracování sacharózy . Někteří za příčinu uvádějí příliš rychlé nebo pozdní krmení. Ale občasnému výskytu se snad ani zabránit nedá. Setkával jsem se s tím i v budečácích kde se krmilo dvou litrovými krmítky ob den.
pepan
---------- Původní zpráva ---------- Od: Honza <e-mail/=/nezadan> Datum: 7. 2. 2014 Předmět: Re:
"A co znamenají krystaly cukru v podmetu a jak zabránit jejich vzniku. Děkuji předem za odpověď. H."
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 63623
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu