78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- R. Pol�ek (85.71.180.241) --- 26. 3. 2013
Re: zkrmování medu (60856)
Já mám zkušenosti, že slabé zakvašení se odstraní, když se med opatrně rozpustí a pořádně vícekrát promíchá - přeleje.
A že slabé zakvašení chuť medu spíš zjemní a zvýrazní než zhorší.
Takže bych doporučil nejvíc zkvašené části medu odstranit, použít je třeba do čaje nebo do perníků nebo obecně na nějaký nápoj typu kvasu.
A zbytek rozpustit, promíchat a třeba potom prodat s upozorněním, aby ten med lidi neskladovali a do měsíce, dvou spotřebovali.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 60857
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu