78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Martin (213.226.245.20) --- 1. 11. 2012
Re: Dekrystaliz?tor medu (59178) (59181) (59183) (59184) (59186) (59208) (59210) (59212)
Naklady na "dekrystalizaci"(otresne slovo) medu se rovnaji nule.
___________________________
Jenže jestli jsem to dobře pochopil, u dekrystalizace by mělo jít o trvalé rozrušení krystalické struktury medu (jako u pastovaného medu), a to bez nutnosti jeho rozehřívání. Vámi prováděná "dekrystalizace" rozehřátím medu povede zanedlouho k nové krystalizaci, žel struktury ještě hrubší, než byla před ztekucením.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 59213
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu