78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Radek HubaÄ? (e-mailem) --- 29. 10. 2012
Re: Tekuty med (59148)
Musí se znovu teplem ztekutit. Nejsnažší je sklenice naskládat do zavařovacího hrnce a zahřát několik hodin na cca 55-60st. C )teplota páry)
Radek
---------- Původní zpráva ----------
Od: Ondrej Vacha <vacha/=/vju.cz>
Datum: 29. 10. 2012
Předmět: Tekuty med "Dobry vecer,
dnes jsem sel kolem stanku s vcelarskymi produkty, kde mj. prodavali svetly
i tmavy med, ktery byl tekuty, od pohledu jako prave stoceny, ale ne
pastovany. Jak se to dela? Muj med je jiz vice mene tuhy-cukernaty.
S pozdravem
OndrejV"
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 59152
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu