78692

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



(e-mailem) --- 17. 6. 2012
Re: Re: (57629) (57634) (57636)

Ono to jinak nejde. Ve strojích kde dochází ke krystalizaci (říkaí jim mlínky) jsou krystaly různách velikostí a ty se musí roztřídit. Není to tak, že by v cukrovaru mohli jeden den dělat hrubý a druhý den krupici podle požadavku. Ty požadavky řeší až výrobní sklad. Mně jen nazvedla ta představa jak si někdo objednává výrobu hrubého krystalu. Ten někdo si může v cukrovaru objednat jen dodávku. Leda že by šlo o přebalení Cukrovary dodávají i v žocích, když to pak někdo přebalí po 25 kilech tak pak ze suroviny v žoku stane vvýrobek v 25 kg krabici.

Pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: gusto <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re:
> Datum: 17.6.2012 00:17:09
> ----------------------------------------
> ano,predavaju sa za rozne ceny,ale vyroba(dopestovanie)tych vacsich nebola
> drahsia ako tych mensich na tom istom strome..a to som tvrdil aj pri tom
> cukre..podla postupu ktory si opisal ty-vyrobi sa frakciova
> zmes..preosiatim sa jednotlive frakcie roztriedia-a mozu sa predat za rozne
> ceny- ale to neznamena ked sa hruba frakcia da predat drahsie,ze aj naklady
> na jej vyrobu boli vyssie..co bolo treba dlhsie trepat sitami? :-) ja som
> len spomenul sposob o ktory bol rozoberany v radiu,a tam sa nic nehovorilo
> o triedeni na sitach..ja rozumiem ako to myslis,ked sa napr z tony cukru
> vytrase 20% hrubeho,tak vyrobit tonu hrubeho v porovnani s tonou jemneho
> bude drahsie..cela tato zabomysia vojna vznikla z toho ze si neakceptoval
> iny sposob vyroby hrubeho cukru,ako je vytrasanie..
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 57640


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:R. Polášek - Re: Re: nastavkove vcelareni
Předchozí:R. Polášek - Re: Re: nastavkove vcelareni


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu