78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 30. 12. 2011
Re: medovina (55326)
Koncentace cukrů od 24 % se používá také jako korzervant.
Pepan > ------------ Původní zpráva ------------ > Od: petr <p.sus/=/seznam.cz> > Předmět: medovina > Datum: 30.12.2011 10:23:02 > ---------------------------------------- > Dobrý den potřeboval bych poradit. > Medu bylo letos dost, tak že udělám poprvé medovinu. Do 35 litrového > demižonu jsem dal 20 kilo medu a povařil s vodou. A dal kvasinky šimanského > a na vrch bublátko. Uskladnil demižon do tepla, do skleníka a potom domů do > kuchyně. O bouřlivém bublání nemuže byt ani řeč. Bublalo to když jsem s > demižonem zatřepal. Včera jsem to otevřel a zkusil změřit lihoměrem > naměřeno=0, moštoměrem naměřeno 25 v kg/hl. Tak nevím co s tím. Kde jsem > udělal chybu? :-) Děkuji. > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 55330
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu