78692

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



petr (193.84.36.111) --- 25. 10. 2011
Re: ztekucovani medu (54591) (54593) (54596) (54598) (54599) (54600) (54601) (54603) (54604) (54605)

už jste zkoušel měřit teplotu par hodin po zacatku? spirala skutecne propada do medu, o to nic, v momente kdy je spirala zanorena po par hodina cca do nejakych 15 cisel, kdy neni roztajeny med z kraju, je teplota medu okolo 46°C (a to jsem tam radej teplomer nechtel dal nechavat). Což už mi přijde dost... potom dele, kdyz se teplota "rozvolni" mezi vyssi mnozstvi medu, uz to neni tak hrozne. Jinak znamej celou hlinikovou konev strci na chvili do paraku. Jaka je tam teplota a za jak dlouho je to hotove ovsem nevim.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 54611


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:R. Polášek - Re: ztekucovani medu
Předchozí:R. Polášek - Re: ztekucovani medu


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu