78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- petr (193.84.36.111) --- 25. 10. 2011
Re: ztekucovani medu (54591) (54593) (54596) (54598) (54599) (54600) (54601) (54603) (54604) (54605)
už jste zkoušel měřit teplotu par hodin po zacatku? spirala skutecne propada do medu, o to nic, v momente kdy je spirala zanorena po par hodina cca do nejakych 15 cisel, kdy neni roztajeny med z kraju, je teplota medu okolo 46°C (a to jsem tam radej teplomer nechtel dal nechavat). Což už mi přijde dost... potom dele, kdyz se teplota "rozvolni" mezi vyssi mnozstvi medu, uz to neni tak hrozne. Jinak znamej celou hlinikovou konev strci na chvili do paraku. Jaka je tam teplota a za jak dlouho je to hotove ovsem nevim.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 54611
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu